Μοσχάτο αυτοκτονία 14χρονης: Τι ισχυρίστηκε ο 43χρονος για την σχέση του με την ανήλικη

Μοσχάτο αυτοκτονία 14χρονης: Τι ισχυρίστηκε ο 43χρονος για την σχέση του με την ανήλικη

Η μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη Πέμπτη

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος , αλλά και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη την οποία είχε γνωρίσει στο μίνι μάρκετ που διατηρεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενώπιον των αστυνομικών ο 43χρονος επέμεινε πως η 14χρονη δεν έκανε τίποτα χωρίς τη θέληση της και πως ο ίδιος ουδέποτε την πίεσε για να είναι μαζί του.

Η μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη Πέμπτη λίγες ημέρες αφότου οι γονείς της είχαν ανακαλύψει τη σχέση της με τον 43χρονο και τον κατήγγειλαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Παρά την καταγγελία η μικρή φαίνεται να μην διέκοψε τις σχέσεις της με τον κατηγορούμενο με γείτονες να κάνουν λόγο για μεγάλο καυγά του πατριού της με τον 43χρονο.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Μοσχάτο με την 14χρονη να αφήνει πίσω της ένα σημείωμα στο οποίο αναφερόταν στη σχέση της με τον κατηγορούμενο και αποκάλυπτε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.