Μοσχάτο αυτοκτονία 14χρονης: Το σημείωμα που είχε πάνω της όταν έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Μοσχάτο αυτοκτονία 14χρονης: Το σημείωμα που είχε πάνω της όταν έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την δράση του 43χρονου στο παρελθόν και με άλλη κοπέλα

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της 14χρονης κοπέλας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από την αποβάθρα στις ράγες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως ήταν αργά για το κορίτσι. Είχε παρασυρθεί από τον συρμό. Αρκετή ώρα αργότερα, οι 12 πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό της έφηβος από τις γραμμές. Πάνω της εντοπίστηκε ένα σημείωμα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η ερωτική σχέση με 43χρονο και το σημείωμα

Το κορίτσι φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 43χρονο. Η μητέρα και ο πατριός της είχαν καταθέσει μήνυση πριν από δύο μέρες εις βάρος του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Το σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή του κοριτσιού απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και εξηγούσε γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, o 43χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, και μάλιστα με κοπέλα αντίστοιχης ηλικίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν σημειώματα, αλλά και πορνογραφικό υλικό.

Ο ανακριτής άσκησε δίωξη στον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Οι γονείς της 14χρονης που δε γνώριζαν τι συνέβη ενημερώθηκαν από την αστυνομία και είναι σε κατάσταση σοκ.