Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά ο Αγγελίδης

Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά ο Αγγελίδης

Η δυσάρεστη εξέλιξη με την αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε λίγο πριν το Πάσχα

Ήταν Χριστούγεννα του 2017 όταν οι θαυμαστές του «πάγωσαν». Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου και οι μνήμες από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη «ξύπνησαν» ξανά. Οι φίλοι του φοβήθηκαν για τη ζωή του και οι ώρες, μέχρι τη στιγμή που μαθεύτηκε τι ακριβώς είχε συμβεί, περνούσαν βασανιστικά.

Ο οδηγός ενός λεωφορείου επιχείρησε να διασχίσει -σχεδόν κάθετα- τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά με τη μηχανή του «καρφωθεί» πάνω στο μεγάλο όχημα-φυσαρμόνικα.

Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και της οικογένειάς του άλλαξε δραματικά. Ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο και ο παρουσιαστής συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνος του, ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Στα μέσα Απριλίου, μέσω της εφημερίδας Real News, έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγος του Ευαγγελία Βαρσάμη κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητούσαν από όλους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τη κατάσταση του 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκριση μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ... αλλά έχω και πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών, αφού αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό» ανέφερε στην αγωγή του.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα του Star, ο φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε για τον παρουσιαστή, τις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να περνάει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του και αναφέρθηκε και στην αγωγή η οποία πήρε αναβολή.

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα» ανέφερε και συνέχισε: «Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί. Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει».

Αναφερόμενος, ο δημοσιογράφος στην αγωγή είπε: «Η εξέλιξη είναι για μία αγωγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από δύο μήνες κατά των υπευθύνων του σφοδρού αυτού ατυχήματος που ζητούσε 2. 796.000 ευρώ και 108.000 ευρώ ανατροφή για τον 8χρονο γιο του μέχρι και το 22ο έτος της ηλικίας του. Δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η εκδίκαση αυτής της αγωγής πήρε αναβολή λίγο πριν το Πάσχα».

Με αφορμή αυτό, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε πως τα έξοδα τρέχουν και πως το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η οικογένεια, σε ανάλογες περιπτώσεις αναγκάζεται να ξεπουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να γίνει ο άνθρωπός της καλά.

Τότε ο Χάρης Λεμπιδάκης θέλησε να αναφερθεί στην Ευαγγελία Βαρσάμη: «Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη γυναίκα του Κωνσταντίνου, την Εβελίνα, η οποία δίνει αγώνα τη μισή μέρα να είναι με τον σύζυγό της και την άλλη μισή να είναι με το παιδί με όλες τις υποχρεώσεις του. Δεν έχει δεχτεί ελεημοσύνη. Με τις οικονομίες και όλα αυτά που είχαν και που τα έχουν πουλήσει προκειμένου να γίνονται αυτές οι θεραπείες. Όταν μάλιστα ρώτησα την Εβελίνα πριν δύο ημέρες «πότε θα βγείτε», μου είπε ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς. Δεν υπάρχει ορίζοντας ότι σε πέντε μήνες, σε τρεις, θα είναι σπίτι τους.

Ακόμα και σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος, που μπορεί να ακούσει, μπορεί να συνεννοηθεί με τα μάτια με τον γιο του που τον βλέπει καθημερινά, είναι εδώ χάρη στη δύναμη της ψυχής του και όλοι αισιοδοξούμε να δούμε κάποια στιγμή κάποιο ενθαρρυντικό σημείο να μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση της υγείας του» είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...