Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά αποζημίωση σχεδόν 3.000.000 ευρώ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά αποζημίωση σχεδόν 3.000.000 ευρώ

«Έχω γίνει φυτό» αναφέρει στην αγωγή του ο παρουσιαστής

Τα Χριστούγεννα του 2017 η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη άλλαξε δραματικά. Ο οδηγός ενός λεωφορείου επιχείρησε να διασχίσει -σχεδόν κάθετα- τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά με τη μηχανή του «καρφωθεί» πάνω στο μεγάλο όχημα-φυσαρμόνικα.

Ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και μέχρι σήμερα δίνει τη μάχη του αφού δεν έχει αναρρώσει και παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαζί με τη σύζυγό του Ευαγγελία Βαρσάμη, εξέδωσε αγωγή με την οποία ζητά από όσους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τη κατάσταση του 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκριση μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ... αλλά έχω και πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών, αφού αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό» αναφέρει στην αγωγή του.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως: «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.»

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά ως αποζημίωση λοιπόν, το ποσό των 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Περισσότερα στη Real news που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα