Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Αναζητούν τους δύο «μυστηριώδεις» φίλους της

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Αναζητούν τους δύο «μυστηριώδεις» φίλους της

«Μίλησαν» κινητό και κάμερα ασφαλείας

Στους φίλους της Αρετής έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για το θάνατο της στο Αιγάλεω.

Οι δύο «μυστηριώδεις» φίλοι της Αρετής, οι άνθρωποι που έμπαιναν στο σπίτι της και μιλούσαν καθημερινά μαζί της τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν στους αστυνομικούς όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πρόκειται για τα δυο άτομα που αμέσως μετά το θάνατο της, έκλεισαν βιαστικά τους λογαριασμούς τους στα social media και εξαφανίστηκαν.

Αυτοί που είχαν αποκαλύψει ότι η Αρετή είχε γοητευτεί από το βίβλιο «Η μαύρη βίβλος του Σατανισμού» σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Είχαν τη μέθοδο των τζιχαντιστών. Να πείθουν τα άτομα να φτάσουν σε τέτοια σημεία. Θέλω να βρω τους ανθρώπους που καθοδήγησαν την Αρετή να φτάσει στο θάνατο και να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη», λέει στο STAR o πατέρας της 22χρονης, Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

«Μίλησαν» κινητό και κάμερα ασφαλείας 

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής έχουν μπει το κινητό της τηλέφωνο και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας πολυκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του διαμερίσματος της Αρετής.

«Θα προκύψει η επαφή που είχε η Αρετή, προτού κατέβει το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 από το σπίτι της με μια τσάντα στο χέρι, την οποία την παρέδωσε σ΄ αυτόν, με τον οποίο είχε τηλεφωνηθεί», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης, Κώστας Τζαβάρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...