Αναζητούν ζευγάρι που φέρεται να μύησε την φοιτήτρια από το Αιγάλεω στον σατανισμό

Αναζητούν ζευγάρι που φέρεται να μύησε την φοιτήτρια από το Αιγάλεω στον σατανισμό

Πρόκειται να καταθέσουν στα επόμενα 24ωρα

Δυο μυστηριώδη πρόσωπα που φέρεται να άνηκαν στον «κλειστό κύκλο» της 22χρονης φοιτήτριας  που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, θα καταθέσουν στα επόμενα 24ωρα για να «ρίξουν» φως στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News τα δύο αυτά πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, είχαν ως πρώτο μέλημα να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση

«Θα δοθούν εξηγήσεις»

Όπως αναφέρει η Real News, πρόκειται για μια γυναίκα νεαρής ηλικίας γυναίκα, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», έναν 30χρονο άνδρα , που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας. «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της φοιτήτριας ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α. και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία αναμένεται να παραδώσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο πατέρας της 22χρονης, ο οποίος πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο του θανάτου της.

«Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η φοιτήτρια, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

«Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της , την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον Η/Υ, αλλά και τη γραφική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφτεί από τα χέρια της 22χρονηςή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην φοιτήτρια, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση…», αναφέρει ο κ. Τζαβάρας.

Η οικογένεια δεν μπορεί πιστέψει ότι η κόρη τους που τους είχε επισκεφτεί τις ημέρες της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και ήταν χαρούμενη, χωρίς να τους αναφέρει κανένα πρόβλημα, λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε και μάλιστα με έναν τρόπο τόσο παράξενο που μόνο του ένα κορίτσι είναι δύσκολο να καταφέρει χωρίς τη βοήθεια τρίτου προσώπου.

Μαρτυρία

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της 22χρονης η άτυχη κοπέλα είχε επισκεφθεί μέντιουμ για να μάθει τα μελλούμενα της ζωής. «Μια τέτοια εκδοχή δημιουργεί προβληματισμό για το αν αυτοκτόνησε ή όχι φοιτήτρια. Κάποιος που παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει, ευρισκόμενος σε απόγνωση και έσχατη απελπισία δεν συμβιβάζεται να παίρνει την απόφαση λίγες μέρες πριν, να κάνει όνειρα για τη ζωή του και να ζητά από μέντιουμ να μάθει τις προοπτικές της ζωής του»τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν με πολλή προσοχή όλα τα στοιχεία που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες, κ.α., έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα θέσουν σε πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον της 22χρονης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...