Οι έρευνες στο κινητό και τα social media θα ρίξουν φως στον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας

Οι έρευνες στο κινητό και τα social media θα ρίξουν φως στον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν άτομα που είχαν συχνή επικοινωνία μαζί της

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η επαναφορά δεδομένων από τα social media της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της.

Οι γονείς της από την αρχή υποστηρίζουν, ότι το παιδί τους δεν έβαλε τέλος στη ζωή του, αλλά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μία περίεργη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στα social media η νεαρή Αρετή, κάνει τους γονείς της να θεωρούν, πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια κατά την διάρκεια κάποιου είδους σατανιστικής τελετής.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας το χώρο του διαμερίσματος του 1ου ορόφου στο Αιγάλεω, που είχε μείνει ανέπαφος σε μεγάλο βαθμό, αναζητούν ίχνη και αποτυπώματα, που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των προσώπων, που πιθανότατα βρέθηκαν εκεί πριν ή και λίγο μετά το θάνατό της, ο οποίος προσδιορίζεται λίγο πριν τις 20:00 του Σαββάτου 24 Μαρτίου.

Οι αστυνομικού που ερευνούν την υπόθεση, αναμένεται μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου να καλέσουν σε κατάθεση τις επόμενες ημέρες, τα άτομα με τα οποία ήρθ σε επαφή τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατό της η 22χρονη, αλλά και πρόσωπα με τα οποία είχε τις περισσότερες τηλεφωνικές επαφές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, με την πάροδο του χρόνου ενισχύεται η άποψη της εμπλοκής και άλλων προσώπων, στο να πείσουν ή να οδηγήσουν την 22χρονη φοιτήτρια στον θάνατο και αναζητούνται εκείνοι, που κατάφεραν να την πλησιάσουν, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της και να την οδηγήσουν σε αυτόν.