Λυκουρέζος κατά Παπακώστα: Επιμένω στην αγωγή μου

Λυκουρέζος κατά Παπακώστα: Επιμένω στην αγωγή μου

«Παρεβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Στις πρώτες δηλώσεις του επιμένει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα όπως εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, παρά τη διορθωτική δήλωσή της.

«Χθες κατέθεσα αγωγή… Παρεβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου, ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτό το δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν την αμετάκλητη (απόφαση)» σημείωσε ο ποινικολόγος και δικηγόρος, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερρος με περιοριστικούς όρους. «Θα επιμείνω για να δει πως ήταν ατυχέστατη, και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει με απόλυτη σαφήνεια κατά τρόπον βάναυσο» σχολίασε ο κ. Λυκουρέζος.

O δικηγόρος επισήμανε ότι «αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση. Δεν με αφόρα το θέμα της μαφίας κακώς συνδέθηκε το όνομα μου με αυτή την ιστορία» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχω απολυτή εμπιστοσύνη στους κριτές μου. Παραμένω στη μαχομένη δικηγορία. Είχα μεγάλο κύμα υποστήριξης συμπαράστασης κάτι που με συνεκίνησε και με ευχαρίστησε» κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...