Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η κόρη του Μαρία Ελένη ξέσπασε σε κλάματα και έσπευσε να αγκαλιάσει τον πατέρα της ενώ οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα .

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο εγγύηση 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Θρ. Κονταξής δήλωσε πως θα προσκόμισει και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο εντολέας του δεν εμπλέκεται με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

«Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου αφέθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος κατηγορούμενος στην υπόθεση. Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, χάθηκε στις αγκαλιές της οικογένειας και των συνεργατών του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...