Συντετριμμένη η μητέρα του 4χρονου στο Χαλάνδρι που βρήκε τραγικό θάνατο από τον πατέρα του

Συντετριμμένη η μητέρα του 4χρονου στο Χαλάνδρι που βρήκε τραγικό θάνατο από τον πατέρα του

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο

Σε βαρύ κλίμα τελέσθηκε χθες η κηδεία του 27χρονου πατροκτόνου στο κοιμητήριο της Παλλήνης.

Το μικρό αγοράκι ήταν αβάπτιστο, με αποτέλεσμα να μην τελεσθεί εξόδιος ακολουθία και να γίνει αμέσως η ταφή, ενώ κατά τη διάρκεια της κηδείας του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, ήταν παρούσα και συντετριμμένη, η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού.

Η τραγική μητέρα δεν άντεξε και να λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μπει μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου ένα αυτοκίνητο για να την παραλάβει.

Ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρισε και τους δύο νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Τους έψαχνε από το βράδυ του Σαββάτου, όμως ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, μαζί με την αδελφή της πήγαν στο σπίτι για να δουν αν είναι καλά. Χτύπησαν το κουδούνι, αλλά δεν απάντησε κανείς. Η 21χρονη μητέρα πήγε στη σπιτονοικοκυρά και τη ρώτησε αν είχε δεύτερο κλειδί, εκείνη όμως της απάντησε αρνητικά.

Τότε έσπρωξε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο σπίτι. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν σοκαριστικό. Ο μικρός Βασίλης κείτονταν νεκρός πάνω στο κρεβατάκι του και δίπλα του ήταν το άψυχο σώμα του πατέρα του.

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 27χρονος και βρέθηκε δίπλα του, ποτισμένο με το αίμα και των δύο.