Το βίαιο παρελθόν του παιδοκτόνου στο Χαλάνδρι

Το βίαιο παρελθόν του παιδοκτόνου στο Χαλάνδρι

Λύγισαν οι αστυνομικοί όταν αντίκρυσαν το θέαμα

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο πατέρας σκότωσε τον τετράχρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό σκηνικό καθώς τους αντίκρυσαν νεκρούς.

Δίπλα τους υπήρχε μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ο πατέρας σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους φέρονται να καυγάδιζαν συνεχώς και να είχαν πολλές διαφωνίες.

Το πρωί της Κυριακής η νεαρή γυναίκα άρχισε να τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν πήγε στο σπίτι του 27χρονου, φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, απέκλεισαν το σπίτι ενώ πήραν από το εσωτερικό, τον υπολογιστή του 27χρονου και το κινητό του τηλέφωνο.

Καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα με το οποίο θα εξηγούσε τους λόγους για την πράξη του, αναζητούν τα πρόσωπα με τα οποία είχε τις τελευταίες επικοινωνίες. Ακόμα και οι αστυνομικοί πάντως που μπήκαν στο σπίτι δεν άντεξαν από το θέαμα που αντίκρυσαν και λύγισαν.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε ένας τηλεφωνικός, αυτή τη φορά, καβγάς. Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του 4χρονου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ την παρακολουθεί και ψυχολόγος.

Το βίαιο παρελθόν του παιδοκτόνου

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί ο 27χρονος ήταν βίαιος από μικρός καθώς ξεσπούσε στη μητέρα του και την αδερφή του. Αργότερα και στη σύζυγό του.

Μάλιστα δικοί του άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να τον πείσουν να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό αλλά δεν τα είχαν καταφέρει. Εκείνος ήταν ανένδοτος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η 21χρονη σύζυγος του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, είναι σεσημασμένη για κλοπές. Επίσης η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 27χρονος για να σκοτώσει το παιδί του και στην συνέχεια να αυτοκτονήσει ήταν κλεμμένη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...