Τρεις φοιτήτριες νεκρές σε Αιγάλεω, Ρόδο και Θεσσαλονίκη

Τρεις φοιτήτριες νεκρές σε Αιγάλεω, Ρόδο και Θεσσαλονίκη

Ο αγώνας των γονιών τους για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Τρία νεαρά κορίτσια, τρεις φοιτήτριες σε διαφορετικά μέρη της χώρας βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ ακόμη και σήμερα τα ακριβή αίτια των θανάτων τους παραμένουν άλυτα. Οι εξελίξεις ραγδαίες και στις τρεις περιπτώσεις με κοινό παρανομαστή τον αγώνα των γονιών τους για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο, η 22χρονη φοιτήτρια στο Αιγάλεω και η 21χρονη φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη έφυγαν από τη ζωή με τρόπους που δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το τι τελικά συνέβη.

Αιγάλεω: Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή με μια σακούλα εισπνεόμενου ηλίου

Τα τελευταία 24ωρα συγκλονίζουν τα στοιχεί που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Αιγάλεω λίγο πριν από τις 8 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

«Πήραν τη σπιτονοικοκυρά και ρωτήσανε, να ανέβει πάνω η σπιτονοικοκυρά να δει και τους λέει είχε πάρτι χθες το βράδυ θα κοιμάται. Λέει ο πατέρας της ξεκινάω να έρθω. Ειδοποίησε την αστυνομία, πήγαν με κλειδαρά, ανοίξανε το σπίτι και είδανε αυτό το πράγμα» λέει κάτοικος του χωριού των γονέων της Αρετής.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς της η κόρη τους δεν είχε κανένα λόγο να βλάψει τον εαυτό της. «Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, στις σπουδές της ήταν άριστη. Είχε φίλους που την αγαπούσαν. Αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει στο προφίλ της στο facebook. Στις φωτογραφίες που βλέπετε έδειχνε ήρεμη, χαρούμενη, χαμογελαστή, να παίζει στα χιόνια».

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους δικούς της το γεγονός ότι ξαφνικά χάθηκαν όλα της τα αρχεία. Όπως λένε «τα ερωτήματα που τους βασανίζουν πολλά. Μήπως κάποιος ή κάποιοι θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους πριν βρεθεί η Αρετή νεκρή; Πώς το διαμέρισμα ήταν τακτοποιήμενο και καθαρό ενώ το προηγούμενο βράδυ υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι η κοπέλα έκανε πάρτι;»

«Τα στοιχεία αυτά είναι ο τρόπος που βρέθηκε το πτώμα στο δωμάτιο. Είναι οι σχέσεις που είχε η κοπέλα αυτή με κάποιους που ερευνάται και το ποιόν τους και η δραστηριότητα που ασκούσανε . Είναι το γεγονός ότι από το κινητό της και από το ipad και το φορητό υπολογιστή που είχε έχουν διαγραφεί όλα τα αρχεία» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριαςστα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές, αν και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς δίπλα της βρέθηκε σακούλα με ήλιο το οποίο όπως φαίνεται εισέπνευσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, επισήμανε στο OPEN TV, ότι οι συνθήκες θανάτου γεννούν πολλά ερωτήματα. «Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, που βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ζήτησε η αστυνομία. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή.

Ρόδος: Η 21χρονη βρέθηκε κακοποιημένη και δολοφονημένη σε απόκρημνη παραλία

Η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη συγκλόνισε το πανελλήνιο το οποίο παρακολουθούσε μαζί με την οικογένεια της να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της. Το πτώμα της 21χρονης φοιτήτριας βρέθηκε σε απόκρημνη θαλάσσια περιοχή όπου και το είχαν πετάξει οι δράστες. Αρχικώς κανείς δεν γνώριζε σε ποια ανήκει το πτώμα το οποίο βρέθηκε. Το τατουάζ στο πόδι της όπου αποτύπωνε ένα τριαντάφυλλο οδήγησε στην αναγνώριση της από τους γονείς της οι οποίοι βρέθηκαν στην Ρόδο.

Η κοπέλα βρέθηκε με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της ενώ διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν και ίχνη βιασμού. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που έκανε δημόσια έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να το καταθέσει. Η Αστυνομία μέσα από το υλικό κάμερας ασφαλείας έφθασε στον εντοπισμό των δυο νεαρών τους οποίους συνάντησε η Ελένη εκείνο το βράδυ.

Τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η 21χρονη φαίνεται πως στην προσπάθεια της να αντισταθεί την χτύπησαν με το σίδερο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Οι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία της ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Όπως αποδείχθηκε όμως στη συνέχεια δεν ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη έπεσε θύμα βιασμού. Όπως ανέφεραν φίλες στους γονείς της και στη συνέχεια στην Αστυνομία και στο παρελθόν είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό και μάλιστα οι δράστες φέρονται στη συνέχεια να την εκβίαζαν με το βίντεο που είχαν τραβήξει με το κινητό τους.

Θεσσαλονίκη: Βουτιά στο κενό για την 22χρονη φοιτήτρια

Σοκ στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα Γιαννιτσά, από όπου κατάγονταν η 22χρονη φοιτήτρια, έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της νεαρής Λίνας, η οποία πήδηξε από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Το περιστατικό συνέβη στις 28 Νοεμβρίου του 2016.

Η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και οι γονείς της  οι οποίοι είχαν μεταναστεύσει στη Γερμανία για δουλειά επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα και έμαθαν την τραγική είδηση.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της φοιτήτριας αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν, ότι εκβιαζόταν, μέσω ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ζητώντας την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο της, ο οποίος είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η μητέρα της φοιτήτριας μάλιστα είχε ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου της Εισαγγελίας, στα Γιαννιτσά, και απειλούσε να αυτοκτονήσει, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.