Φίλης της Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις φερόμενους βιαστές της

Φίλης της Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις φερόμενους βιαστές της

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία

Τους τρεις νεαρούς που κλήθηκαν για αναγνώριση στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, αναγνώρισε φίλη της άτυχης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Δημοκρατική, η 21χρονη που διασκέδαζε παρέα με την Ελένη εκείνη την νύχτα το Νοέμβριου του 2017, αναγνώρισε τους τρεις νεαρούς που διασκέδαζαν μαζί τους εκείνο το βράδυ και την πήγαν σπίτι της, πριν πάνε την Τοπαλούδη στο δικό της σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Την ίδια ώρα μια 24χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του βιασμού του 2017 ότι η φοιτήτρια μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες της άγριας δολοφονίας της να έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ακόμα ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Η μητέρα της φοιτήτριας πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη ενώ παρόμοιες υποψίες εξέφρασε και ο πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι τρεις νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.