Να βάλει τέλος στη ζωή της απειλεί η μητέρα της φοιτήτριας που έπεσε από το ΑΠΘ

Να βάλει τέλος στη ζωή της απειλεί η μητέρα της φοιτήτριας που έπεσε από το ΑΠΘ

Η μητέρα της φοιτήτριας έχει ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου της Εισαγγελίας στα Γιαννιτσά και απειλεί να αυτοκτονήσει

Να βάλει τέλος στη ζωή της απειλεί η μητέρα της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, στην Θεσσαλονίκη.  

Το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2016.

Η μητέρα της φοιτήτριας έχει ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου της Εισαγγελίας, στα Γιαννιτσά, και απειλεί να αυτοκτονήσει, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της, σύμφωνα με τον Ant1.

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν, ότι εκβιαζόταν, μέσω ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ζητώντας την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο της, ο οποίος είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της φοιτήτριας αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.