Ταξιτζής έπεσε θύμα διπλής ληστείας στην Ηλεία

Ταξιτζής έπεσε θύμα διπλής ληστείας στην Ηλεία

Ο ένας δράστης του επέσπασε 250 ευρώ και ο δεύτερος, κοσμήματα, κινητό, τάμπλετ και κέρματα

Θύμα πρωτοφανούς διπλής ληστείας έπεσε 58χρονος ταξιτζής στην Γαστούνη Ηλεία, από τον οποίο ο ένας δράστης του αφαίρεσε με τη βία 250 ευρώ και ο δεύτερος ένα δαχτυλίδι, το ρολόι του, ένα κινητό τηλέφωνο και τα γυαλιά του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οποία ταυτοποίησε τον έναν από τους δύο δράστες, ο πρώτος από τους ληστές, ηλικίας 41 ετών, επιβιβάστηκε στο ταξί στην Πάτρα και ζήτησε από τον 58χρονο να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας. Κατά την άφιξή τους στη Γαστούνη, ο δράστης αφού απείλησε τον 58χρόνο, τον οδήγησε σε περιοχή, όπου τον ανέμενε συνεργός του, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος αφαίρεσε από τον ταξιτζή 250 ευρώ, ενώ ο συνεργός του με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε 80 ευρώ. Σε βάρος του 41χρονου τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, όπως και σε βάρος του δεύτερου ληστή, οι έρευνες για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζονται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.