Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Ανάπτυξης

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Ανάπτυξης

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την πρωινή καταδρομική με μπογιές στο υπουργείο Ανάπτυξης στη λεωφόρο Μεσογείων.

«Επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσα στην ίδια βδομάδα, αυτή τη φορά στα κεντρικά του, γιατί η λεηλασία του περιβάλλοντος δεν σταματά στους ΧΥΤΑ, παρά συνεχίζεται με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ήπειρο, Ιόνιο και Κρήτη» αναφέρει η συλλογικότητα σε κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Όπως έχουμε ξαναπεί, το περιβάλλον απειλείται σοβαρά από τα συμφέροντα κράτους και κεφαλαίου που θέλουν να «στύψουν και τις πέτρες» για να βγάλουν κέρδος. Για αυτό, το περιβάλλον της Ηπείρου και του Ιονίου «παίζεται» σε παρτίδες μεταξύ ανελέητων εκμεταλλευτών γνήσιων παιδιών του καπιταλισμού, που στο όνομα του κέρδους δε λογαριάζουν τίποτα άλλο» συνεχίζει.

«Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι το κράτος θα είναι πάντα εκεί για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα κάθε εκμεταλλευτή που στο βωμό του κέρδους και του κεφαλαίου λεηλατεί εξίσου το περιβάλλον και τις ζωές μας. Δε θα παρακολουθούμε όμως, να καταστρέφετε το περιβάλλον και το μέλλον μας. Δε θα αφήσουμε ανενόχλητο το αδηφάγο τέρας που έχετε αφήσει ελεύθερο να αφανίσει κάθε τι όμορφο ούτε και όσες εταιρείες νομίζουν ότι θα περνάει για πάντα το δικό τους» καταλήγει.