Επιχείρηση της Αστυνομίας με εφόδους σε συνδέσμους οπαδών

Επιχείρηση της Αστυνομίας με εφόδους σε συνδέσμους οπαδών

Έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων και δραστών των τελευταίων επιθέσεων

Κινητοποίηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα με εφόδους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό στοιχείων που αφορούν τον κύκλο οπαδικής βίας που έχει ανοίξει τελευταία.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησε έρευνα στα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, της ΑΕΚ στον Άγιο Δημήτριο και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας των αστυνομικών αρχών να βρεθούν στοιχεία για τις πρόσφατες συμπλοκές χούλιγκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και στη Νίκαια, καθώς και για την άγρια επίθεση εναντίον 22χρονης οργανωμένης οπαδού του ΠΑΟ στο Ίλιον.

Όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι έρευνες θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν προκειμένου να δοθεί τέλος στα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη "βεντέτα" που φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο για να συζητήσουν το θέμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...