Σκληρό βίντεο της επίθεσης οπαδών με μαχαίρι σε 22χρονη κοπέλα

Σκληρό βίντεο της επίθεσης οπαδών με μαχαίρι σε 22χρονη κοπέλα

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι ομάδας οπαδών σε μια κοπέλα, οπαδό αντίπαλης ομάδας, το οποίο προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, η επίθεση συνέβη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου σε πάρκο στο Ίλιον. Αρχικά η Αστυνομία εκτιμούσε ότι ήταν ληστεία, στη συνέχεια ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας.

Με βάση το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, αρχικά η επίθεση είχε δηλωθεί από την 22χρονη ως ληστεία. Τη νεαρή, που εργάζεται ως ντελίβερι, την εντόπισαν εκείνο το βράδυ δέκα άτομα που επέβαιναν σε μηχανές. Αφού την ακινητοποίησαν, στη συνέχεια την πέταξαν κάτω, την έβρισαν, την χτύπησαν με κλωτσιές, την τραυμάτισαν με μαχαίρι στον γλουτό και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Ένας από την ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση στο Ίλιον βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια οπαδοί του Παναθηναϊκού κατηγορούσαν μέσω Facebook οπαδούς του Ολυμπιακού για την επίθεση και έτσι η δικογραφία πέρασε από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου, στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, που θα κάνει και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε καταληκτικά στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί η 22χρονη και να καταθέσει γύρω από το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Παρακαλούμε περιμένετε ...