«Οι βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι»

«Οι βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την ανακρίτρια Ρόδου

Οι βιαστές της Ελένης κυκλοφορούν ελεύθεροι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας η υπόθεση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο βιασμός της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν γνωστός στις φίλες της και μάλιστα μια από αυτές έδωσε και τα όνομα τους στους γονείς της όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πρόκειται για τρεις νεαρούς, 19, 21 και 24 ετών σήμερα. Και οι τρείς ελληνικής καταγωγής, με τους χαρακτηρισμούς να τους προσδιορίζουν ως ατίθασους. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις φέρεται να κατέγραφε τον βιασμό και στο κινητό του.

«Θα πρέπει να πληρώσουν, θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταθέσεις, τώρα θα ζούσαν τη ζωή τους όπως και πριν», λέει ο πατέρας της Ελένης.

Τους τρεις νεαρούς «καίνε» οι καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της Ελένης. Οι ύποπτοι έχουν προσεγγίσει ήδη δικηγόρους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας φίλης της, η ίδια είχε δεχτεί και απειλές από τους τρεις νεαρούς. «Ξέρω ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε… Έχουν ειπωθεί  ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα του ότι ήταν ένα παιδί  το οποίο είχε άγνοια κινδύνου  και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της. Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση  πάρα πολύ», λέει.

Η ανακρίτρια Ρόδου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου. Η μητέρα της Ελένης στην κατάθεση της την προηγούμενη Παρασκευή, έδωσε τα ονόματα των τριών νεαρών.

Οι τρεις νεαροί λέγεται ότι αυτό που δηλώνουν στον κύκλο τους και στις οικογένειές τους είναι ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ήταν με την συναίνεση της άτυχης φοιτήτριας.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ οι αρχές ψάχνουν για το επίμαχο βίντεο.