Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τη βίασαν, τη βιντεοσκόπησαν και την εκβίαζαν»

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τη βίασαν, τη βιντεοσκόπησαν και την εκβίαζαν»

Οι μαρτυρίες για το παλιότερο περιστατικό που συνέβη στη Ρόδο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο. Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκαν στο νησί για να καταθέσουν όπως είπαν για την παλιότερη υπόθεση βιασμού και εκβιασμού της.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι νεαροί παρέσυραν την 21χρονη ρίχνοντας στο ποτό της το χάπι του βιασμού. Πρόκειται για δυο ενήλικους, ηλικίας 21- 25 ετών και έναν ανήλικο πριν από ένα χρόνο από την περιοχή Αρχαγγέλου της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες έναν χρόνο πριν την δολοφονία της την βίασαν, την βιντεοσκόπησαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν με απειλητικά μηνύματα. Η Ελενη γνώρισε του τρεις νεαρούς σε νυχτερινό μαγαζί της Ρλοδου όταν διασκέδαζε με φίλες της

Εκείνοι της έριξαν το χάπι του βιασμού, προθυμοποιήθηκαν να την μεταφέρουν σπίτι καθώς η φοιτήτρια δεν αισθανόταν καλά. Η Ελένη κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν την επόμενη μέρα το πρωί. Έμαθε μάλιστα ότι τρεις Έλληνες την βιντεοσκόπησαν την στιγμή που την βίαζαν γιαυτό πήγε και στην Αστυνομία παρέα με φίλες της. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πριν δώσει τα στοιχεία στην ανακρίτρια έδωσε κατάθεση και στην ασφάλεια στο Διδυμότειχο.

Τις επόμενες ημέρες οι αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση τους τρεις υπόπτους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις.

«Έχω κάνει διασταύρωση στοιχείων και κάποιες πληροφορίες από φίλες της. Θα πολεμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή και όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας θα πληρώσουνε. Από τον αστυνομικό μέχρι τους βιαστές, τους εκβιαστές και τους δολοφόνους του παιδιού μου», τόνισε η μητέρα της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.