Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Έστειλα το παιδί μου για σπουδές και το πήρα νεκρό

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Έστειλα το παιδί μου για σπουδές και το πήρα νεκρό

«Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα»

Στη Ρόδο βρίσκεται η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία πέταξε από την Αλεξανδρούπολη για να βρεθεί στο νησί και να καταθέσει στον ανακριτή.

Η μητέρα της μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε: «Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο».

«Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά, δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ, δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα. Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια», τόνισε στη συνέχεια.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν σήμερα το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου. Αναμένεται να δώσουν στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας δεν θέλει να δει το σημείο όπου πέταξαν την κόρη της στον γκρεμό.