«Μίλησε» το κινητό του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Τοπαλούδη

«Μίλησε» το κινητό του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Τοπαλούδη

Τι δείχνουν για τις κινήσεις του τα μηνύματα και οι κλήσεις - Το «ορφανό» DNA που βρέθηκε

Σημαντικά στοιχεία για την δράση του 21χρονου από τη Ρόδο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας, έφερε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως δείχνουν οι κλήσεις και τα μηνύματα ο νεαρός πίεζε κορίτσια να ενδώσουν στις ερωτικές του επιθυμίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που ασκούσε πιέσεις σε νεαρά κορίτσια:

«Τι κάνεις; Που είσαι; Μ…, με λένε με ξέρεις! Μόνη είσαι; Είσαι μόνη αυτή τη στιγμή;

Δεν πρόκειται να έρθω

Γιατί ρε κούκλα; Να γνωριστούμε».

Επαναλαμβανόμενες κλήσεις στα κινητά  και απανωτά μηνύματα δείχνουν την πίεση που ασκούσε προκειμένου να συναντηθούν.

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και πριν το φόνο. 26 Νοεμβρίου μεσημέρι, δηλαδή ένα 24ωρο πριν η Ελένη Τοπαλούδη οδηγηθεί στο διαμέρισμα ο νεαρός τηλεφωνεί στο 24χρονο κορίτσι και με επιμονή της προτείνει το ίδιο που πρότειναν με τον συγκρατούμενο του και στην Ελένη. Το μεσημέρι 27 Νοεμβρίου ο νεαρός με την ίδια επιμονή ξανακαλεί την 24χρονη αλλά και πάλι η κοπέλα αρνείται την συνάντηση και αποφεύγει τις ανήθικες προτάσεις του.

Στις 29 Νοεμβρίου και αφού έχει προηγηθεί η δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη ο 21χρονος καλεί και πάλι με την 24χρονη.Μιλούν μόλις εννέα δευτερόλεπτα και η κοπέλα κλείνει το τηλέφωνο. Ο ίδιος επιμένει και καλεί πίσω εκείνη όμως δεν το σηκώνει ποτέ.

Την επομένη το πρωί στις 30 Νοεμβρίου της τηλεφωνεί και πάλι δύο φορές και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν.

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Ο Μ… με καλούσε για να βρεθούμε αλλά αρνιόμουν. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά».

Η γιαγιά της 24χρονης κοπέλας ανέφερε:

«Ξέρεις πόσα κοριτσάκια προσεγγίσανε; Ένα σωρό στη Ρόδο! Δεν είναι μόνο αυτό και άλλα κοριτσάκια. Ήτανε παλιόπαιδα όλα αυτά».

Βρέθηκε ορφανό DNA στο σπίτι της Ελένης

Σημαντικά είναι και τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στα αντικείμενα που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η Ελένη Τοπαλούδη

Έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το Star, «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος.

Αν όμως το «ορφανό» DNA έχει όντως βρεθεί και στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια (κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα), τότε η υπόθεση θα περιπλακεί καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.