Καρέ – καρέ οι κινήσεις των κατηγορουμένων το βράδυ της δολοφονίας της Τοπαλούδη

Καρέ – καρέ οι κινήσεις των κατηγορουμένων το βράδυ της δολοφονίας της Τοπαλούδη

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φοιτήτριας

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις των δύο κατηγορουμένων πριν και μετά το έγκλημα που φέρονται να διέπραξαν.

Η κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας, κατέγραψε τον 19χρονο Αλβανό να πηγαίνει στο ραντεβού με την άτυχη φοιτήτρια. Περπατά άνετος έχοντας το ένα του χέρι στην τσέπη ενώ στο άλλο κρατά τσιγάρο. Η διαδρομή προς το σπίτι στους Πεύκους καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται κυρίως σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Κάμερα που υπάρχει κοντά στο σπίτι του 21χρονου Ροδίτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δείχνει το φορτηγάκι λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα να αποχωρεί από την περιοχή. Στην καρότσα φαίνεται να κάθεται κάποιος. Η ίδια κάμερα το καταγράφει να επιστρέφει ξημερώματα. Μέσα στην καμπίνα διακρίνεται ο οδηγός, στην καρότσα… κανείς.

«Ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει» - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Ταυτόχρονα, μια νέα μαρτυρία «καίει» τον 19χρονο Αλβανό καθώς φίλος του φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει. Όπως είπε, μιλούσε πάντα άσχημα στις κοπέλες, ενώ -από ότι είπε ότι είχε ακούσει- είχε σκοτώσει στην Αλβανία μέλος της οικογένειάς του.