Μαρτυρίες των αδερφών και συγγενούς του 79χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά

Μαρτυρίες των αδερφών και συγγενούς του 79χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά

Δείτε τα βίντεο

Αίσθηση προκαλούν τα όσα ειπώθηκαν για το έγκλημα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά, όπου βρέθηκε το πτώμα ενός 79χρονου άνδρα συνταξιούχου ναυτικού, από τα αδέρφια και συγγενής του θύματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του, «η αστυνομία φώναξε την κόρη του θύματος να ανοίξει αλλά δεν την άφησαν να μπει μέσα. Μπήκε η αστυνομία. Στο μεταξύ όμως μέχρι τις 5 το πρωί άκουγαν φασαρία. Μετά άκουγαν «βοήθεια». Φαίνεται ότι αυτός που φώναζε ήταν ο αδερφός μου. Οι αστυνομικοί δεν μας είπαν κάτι για το σε τι κατάσταση βρισκόταν. Μόνο ότι ήταν πολύ άσχημα το πρόσωπό του καθώς ήταν χτυπημένος με μία γλάστρα και ήταν μαχαιρωμένος. Τον βρήκαν στο μπαλκόνι»

Για τη γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, και σύμφωνα με πληροφορίες κρατείται, η αδερφή του θύματος ανέφερε ότι «ήταν από τη Χιλή και είχαν σχέση».

Όπως αναφέρει ο αδερφός του θύματος στην κάμερα του news.gr, «νωρίς το πρωί της Τετάρτης γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα όπου έμενε ο αδερφός. Τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Τη γυναίκα την είχε διώξει αλλά την ξαναδέχθηκε».

Βίντεο και φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος