Νέες διώξεις για το θάνατο της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό στο ΑΠΘ

Νέες διώξεις για το θάνατο της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό στο ΑΠΘ

Δεν ήταν μόνη της πριν πέσει λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε δύο ακόμη άτομα που θεωρούνται ύποπτα άσκησε διώξεις ο εισαγγελέας στα Γιαννιτσά για το θάνατο της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας στον 9ο όροφο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πρόκειται για δύο άνδρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς φέρονται να διακίνησαν ιδιωτικές φωτογραφίες της κοπέλας στο Ίντερνετ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση γίνονται πλέον τρεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μάλιστα να κληθούν να καταθέσουν στο πλαίσιο της ανάρτησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίες εξελίξεις σημειώνονται αφού η μητέρα της άτυχης κοπέλα απείλησε να πηδήξει και αυτή στο κενό από το κτίριο της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, επειδή δεν προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση.

Η νεαρή γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο πηδώντας από τον 9ο όροφο, με το θάνατό της να χαρακτηρίζεται αρχικά ως αυτοκτονία. Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, η οικογένειά της έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κοπέλα την κρίσιμη στιγμή πριν πέσει από το μπαλκόνι, δεν ήταν μόνη της.