Στο φως η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη και η συνάντηση που δεν πήγε ποτέ

Στο φως η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη και η συνάντηση που δεν πήγε ποτέ

Τι κατέθεσε ο κολλητός της άτυχης φοιτήτριας

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η τελευταία συνομιλία που είχε η άτυχη φοιτήτρια από τη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί.

Τη συνομιλία έκανε η άτυχη 21χρονη μέσω messenger με τον κολλητό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη Τοπαλούδη του φαινόταν αγχωμένη.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.

Η νεαρή φοιτήτρια, όπως αναφέρει το Star, θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη. Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται στις φυλακές Γρεβενών, ενώ στο φως έχουν έρθει εξαιρετικά επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον ενός από τους δύο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...