Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω, σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς»

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω, σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς»

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 29χρονης

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στην Κέρκυρα με θύμα μια 29χρονη.

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», φέρεται πως ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελικής πριν ξεψυχήσει όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, φέρεται να ομολόγησε το φόνο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μεταφέρει μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη συζούσε με το σύντροφό της, Αφγανό μετανάστη, που πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν η άτυχη 29χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι το οποίο έμενε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στις 01:00 τα ξημερώματα ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες, με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος της που την είδαν τελευταία φορά.

Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις, εντόπισαν το χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της 29χρονης.