Έγκλημα στην Κέρκυρα – «Εγώ την σκότωσα» φέρεται να λέει ο πατέρας της 29χρονης

Έγκλημα στην Κέρκυρα – «Εγώ την σκότωσα» φέρεται να λέει ο πατέρας της 29χρονης

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο

Σοκάρει το στυγερό έγκλημα με θύμα μια 29χρονη στην Κέρκυρα. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος μετά την συντονισμένη έρευνα της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας φέρεται πως ομολόγησε, όπως σημειώνει το corfutvnews.gr.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν η άτυχη 29χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι το οποίο έμενε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στις 01:00 τα ξημερώματα ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Από νωρίς χθες πρωί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες, με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος της που την είδαν τελευταία φορά.

Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις, περίπου στις 19:30 εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.