Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της 21χρονης φοιτήτριας

Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της 21χρονης φοιτήτριας

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της Ελένης είναι 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο

Χωρίς τέλος έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη Ελένη μέχρι την ημέρα που βρέθηκε νεκρή στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την κολλητή της φίλη, όπως εξάλλου δείχνουν οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με το Star, μια ημέρα μετά τη δολοφονία, στις 28 δηλαδή Νοεμβρίου, από τις κλήσεις φαίνεται ότι την ψάχνουν οι γονείς της και οι φίλοι της. Στις 30 του μήνα υπάρχουν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο από την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη της, η οποία συμπτωματικά μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Σημειώνεται πως το κινητό της Ελένης μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης βγήκαν και όπως έδειξαν δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα αποτελέσματα έδειξαν ποσοστό 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο που είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...