Πατέρας φέρεται να άφηνε να βιάζουν 14χρονη κόρη του για λίγα ευρώ

Πατέρας φέρεται να άφηνε να βιάζουν 14χρονη κόρη του για λίγα ευρώ

Η ανήλικη εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της

Η υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης με τη συνδρομή του πατέρα της θα απασχολήσει την 5η Νοεμβρίου 2018 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Κατηγορούμενοι για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, είναι ένας 67χρονος κάτοικος Καλύμνου και ένας 41χρονος συντοπίτης του, που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του τελευταίου, τον Αύγουστο του 2017 όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον 67χρονο έναντι αμοιβής από 5 έως 20 ευρώ τη φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και στις 16 Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί τη βίασε. Ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ.

Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τη βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της, αλλά ντρεπόταν πολύ.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα τη μάλωνε.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τονίζουν ότι πρόκειται για μυθεύματα. Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.