Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος των τριών γυναικών στον Έβρο

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος των τριών γυναικών στον Έβρο

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου στον Έβρο, κοντά στις όχθες του ποταμού.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε από την Αλεξανδρούπολη στο χωράφι όπου βρέθηκαν οι άτυχες γυναίκες, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα. Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες ή προσφυγοπούλες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους. Οι σοροί τους μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Όλα δείχνουν, ότι οι γυναίκες πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και μεταναστών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...