Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στην Αττική

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στην Αττική

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών

Εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούντο στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην Αθήνα και την Παλλήνη τρία μέλη του κυκλώματος, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 ετών και ένας 43χρονος ημεδαπός. Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση μελών εγκληματικού κυκλώματος στην αποθήκευση, νόθευση και επανατυποποίηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, με σκοπό τη μετέπειτα διακίνηση τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός των τριών συλληφθέντων και της οικίας που χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο και ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι η μεταφορά των ναρκωτικών πραγματοποιούντο με όχημα, εσωτερικό τμήμα του οποίου είχε μετασκευαστεί, προκειμένου να αποκρύπτονται τα προς διακίνηση ναρκωτικά. Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 743 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3 κιλών και 434 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 14.050 ευρώ, τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, εννέα κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.