Ξαφνικά χειμώνας με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πτώση θερμοκρασίας

Ξαφνικά χειμώνας με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πτώση θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση

Αλλάζει το σκηνικού του καιρού από την ερχόμενη εβδομάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά η πρόγνωση: 

Τρίτη 25-09

Καιρός: Στα βόρεια, τα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το βράδυ στα δυτικά θα αυξηθούν και στη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Τετάρτη 26-09

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ, στο Αιγαίο 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Πέμπτη 27-09

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις, στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.