Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του στο κοσμηματοπωλείο

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του στο κοσμηματοπωλείο

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου

Γνωστά έγιναν τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε την ζωή του στο περιστατικό με το κοσμηματοπωλείο το απόγευμα της Παρασκευής. Μέσα από αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γνωστοί του αναφέρονται στο γεγονός.

Ανάρτηση ανέβασε και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Πρόκειται λοιπόν για τον Ζαχαρία Κωστόπουλο (ή Ζακ όπως ήταν γνωστός) ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ένας ενεργός ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των οροθετικών ενώ εργαζόταν και περιστασιακά ως δημοσιογράφος.

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη σελίδα του στο Facebook.

Τα μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είναι πάρα πολλά από τη στιγμή που έγινα γνωστά τα στοιχεία του.

 

2
σχόλια
 1. avatar TryfoNthe Greek

  ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

 2. avatar ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ

  Στην Αμερική που υπάρχουν νόμοι και κράτος
  μπαίνεις μέσα να ληστέψεις ,σου καρφώνουνε 10 σφαίρες στ κεφάλι και σε πετάνε έξω σα σκυλί -και δικαιώνεσαι από τους νόμους-
  εδώ βρίσκεις το μπελά σου για κάθε πρεζόνι που μπαίνει μέσα να σε κλέψει,να σε καθαρίσει κτλ
  Και στην απόλυτη αποσύνθεση του κράτους έχεις τις(...) να ηρωποιούν τα χαμένα κορμιά της κοινωνίας

Παρακαλούμε περιμένετε ...