«Δεν οδήγησα εγώ στο τραγικό αποτέλεσμα» – Τι ισχυρίζεται ο κοσμηματοπώλης

«Δεν οδήγησα εγώ στο τραγικό αποτέλεσμα» – Τι ισχυρίζεται ο κοσμηματοπώλης

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησαν στο θάνατο του επίδοξου ληστή

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και με το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλειου της οδού Γλάδστωνος όπου βρήκε τραγικό θάνατο επίδοξος ληστής.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και το πρωί της Τρίτης θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

«Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου" ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος του κατηγορούμενου , Χαραλαμπος Αναγνωστοπουλος και συμπλήρωσε :

"Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμος αυτος δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού.»