Συμμετοχή του FBI στις έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Συμμετοχή του FBI στις έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Οκτώ μήνες μετά η υπόθεση παραμένει ανοικτή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, σε ένα απόμερο σημείο της λίμνης Τριχωνίδα στις αρχές του Ιανουαρίου.

Οκτώ μήνες μετά η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς και η οικογένεια της από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.

Όλο το καλοκαίρι ο εισαγγελέας Αγρινίου εργαζόταν συστηματικά και έπαιρνε καταθέσεις, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης έκανε λόγο για συνταρακτικές αποκαλύψεις που αναμένονται.

Όπως ανέφερε μέσα από την έρευνα, στην οποία συμμετέχουν και άνδρες του FBI εντοπίστηκε τελικά ότι το κινητό της τηλέφωνο έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά τον θάνατο της.

Όπως ανέφερε ο κ. Ταουξής το συγκεκριμένο σπίτι συνδέεται με τον πρώην φιλικό περίγυρο της Ειρήνης.

2
σχόλια
  1. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ

    Ο ΜΑΙΤΡ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ ΤΑΟΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ!!! ΤΟ FBI EXEI THN ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ !!! ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!

  2. avatar ?

    Το fbi μπορεί να ζητήσει την συνδρομή του μόνο η ελληνική πολιτεία και όχι ο κάθε ταουξης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...