Η τελευταία νύχτα του μοντέλου στην Κεφαλονιά πριν αυτοκτονήσει

Η τελευταία νύχτα του μοντέλου στην Κεφαλονιά πριν αυτοκτονήσει

Η διασκέδαση και τα ποτά σε μπαρ του Αργοστολίου και τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα στην μητέρα της

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό αυτοκτονίας του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία στην Κεφαλονιά, που δούλευε ως πλήρωμα στο σκάφος του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαϊγέρες.

Επικρατέστερο εμφανίζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δι’ απαγχονισμού ωστόσο ο ιατροδικαστής αναμένει και τα εργαστηριακά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το τελικό πόρισμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σινέντ ΜακΝαμάρα, τις βραδινές ώρες πριν την αυτοκτονία της, διασκέδαζε χαρούμενη με την παρέα της σε μπαρ του Αργοστολίου ενώ την επόμενη ημέρα περίμενε την μητέρα της και την αδερφή της να φτάσουν στο νησί για να κάνουν μαζί διακοπές.

Όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα ο  διευθυντής του μπαρ, το 20χρονο μοντέλο φαινόταν χαρούμενο όταν πήγε το απόγευμα πριν τη μοιραία νύχτα με την παρέα της στο μαγαζί: «Ήπιε δύο κοκτέιλ με βότκα και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Όλοι φαίνονται πολύ χαρούμενοι. Έφυγαν από το μπαρ στις 19.30, και επέστρεψαν ξανά στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά που την είδα, είχε σηκωθεί σε μία από τις καρέκλες και χόρευε. Έμεινε περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια έφυγε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μοντέλο γύρισε στο σκάφος καθώς είχε βραδυνή βάρδια και 15 λεπτά πριν βρεθεί νεκρή, μιλούσε με εναν άντρα της ασφάλειας του γιοτ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 20χρονη μίλησε ταραγμένη και κλαίγοντας λίγο πριν πεθάνει με την μητέρα της και με τον αδερφό της για ένα περιστατικό με συνάδελφό της, καθώς πιθανότατα βίωνε έναν άσχημο χωρισμό.