Μυστήριο ο απαγχονισμός του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά

Μυστήριο ο απαγχονισμός του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά

Επικρατέστερο εμφανίζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αλλά ο ιατροδικαστής αναμένει τα εργαστηριακά αποτελέσματα

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένονται για να αποφανθεί οριστικά ο ιατροδικαστής σχετικά με τον θάνατο 20χρονης Αυστραλής που την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί κρεμασμένη από την πρύμνη της υπερπολυτελούς θαλαμηγού «Mayan Queen IV» του Μεξικανού κροίσου και μεγιστάνα των εξορύξεων Αλμπέρτο Μπαϊγέρες, η οποία ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά

Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Σινέντ Μακναμάρα,τόνισε ότι ο θάνατός της προήλθε από τον απαγχονισμό και δεν έφερε κακώσεις, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα είναι έτοιμα σε έναν μήνα περίπου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των λιμενικών αρχών -που πήραν καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος αλλά και εξέτασαν τα βίντεο της θαλαμηγού- ως επικρατέστερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ωστόσο η έρευνα δεν έχει κλείσει ακόμη.

Τη σορό της άτυχης κοπέλας παρέλαβαν για επαναπατρισμό άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.