Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τον Νοέμβριο στον κόμβο της Ριτσώνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τον Νοέμβριο στον κόμβο της Ριτσώνας

Όσοι κινούνται προς Αθήνα θα εκτρέπονται μέσω του παράδρομου έως τον κόμβο Σχηματαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου θα ισχύσουν στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης λόγο εργασιών κανασκευής νέας διάβασης στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα, σύμφωνα με την διαχειρίστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου.

Ειδικότερα, κατά τους δύο αυτούς μήνες οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00. Θα ισχύει δε μόνιμος αποκλεισμός καθ΄ όλο το 24ωρο της ράμπας εισόδου από τον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κόμβου Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο της εθνικής οδού και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η διαχειρίστρια εταιρεία διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της, ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ακόμη, παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.