Πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου καταγγέλλει πνευμονολόγος

Πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου καταγγέλλει πνευμονολόγος

Η κ. Καλλιρόη Λάμπρου δηλώνει κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε τον εξέτασε ή υπέγραψε ιατρική γνωμάτευση

Την πλαστογράφηση της υπογραφής της σε μία εκ των ιατρικών γνωματεύσεων που χρησιμοποιήθηκαν με σκοπό την αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε 21 χρόνια κάθειρξη για κατάχρηση χρημάτων του δημοσίου Αριστείδη Φλώρου, καταγγέλλει η πνευμονολόγος Καλλιρόη Λάμπρου με γραπτή της δήλωση στον ΣΚΑΪ.

Η πρώην υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Ευαγγελισμού, η οποία πλέον ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, με επιστολή της στον τηλεοπτικό σταθμό καταγγέλλει, ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε σήμερα, ότι γνωμάτευση μελέτης ύπνου που περιέχεται στον εισηγητικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), φέρει την υπογραφή της, την οποία χαρακτηρίζει πλαστή.

Δηλώνει δε κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε συνάντησε και εξέτασε τον Αριστείδη Φλώρο, πολύ δε περισσότερο, ουδέποτε έβαλε την υπογραφή της σε γνωμάτευση που τον αφορά. Η κ. Λάμπρου υπογραμμίζει, ότι «η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».