Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες

Συνελήφθη σήμερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στο Ηράκλειο της Κρήτης 54χρονος Έλληνας που κατηγορείται για οπλοκατοχή. Αστυνομικοί κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι όπου διαμένει σε περιοχή στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο, εντόπισαν και κατέσχεσαν τέσερα πιστόλια, περίστροφο, έξι κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα όπλα, όπλο παλαιού τύπου, επτά γεμιστήρες, 622 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 11 μαχαίρια, τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, 81 κροτίδες, τρεις βολίδες όπλου, μειωτήρα κυνηγετικού όπλου, ένα μεταλλικό κυτίο με σφαιρίδια αεροβόλου, μία συσκευασία με βολίδες αεροβόλου όπλου, δύο μεταλλικά γκλοπ και δύο ποιμενικές ράβδους.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο Σάββατο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθούν επίσης δύο Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις που αφορούν σε όπλα. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών, στα σπίτια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά τη διάρκεια έρευνας 86 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία που στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, πιστόλι με γεμιστήρα και χρηματικό ποσό των 670 ευρώ που φέρονται να προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.