Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας εξακολουθεί να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά

Η συγκλονιστική ιστορίας της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β νεκροταφείο Αθηνών, τον περασμένο Οκτώβριο, αναβιώνει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι δικαστές καλούνται να ρίξουν φως στις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της νεαρή κοπέλας καθώς ο 58χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα έχει επιλέξει να τηρήσει μια στάση που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Και αυτό γιατί αν και αρχικά ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έδωσε το μοιραίο χτύπημα στην 32χρονη μέσα στο νεκροταφείο στη συνέχεια ανακάλεσε εμπλέκοντας στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, ο 58χρονος σε συμπληρωματική του απολογία ενώπιον του ανακριτή κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας εξακολουθεί να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά ζητώντας την τιμωρία του ανθρώπου που ευθύνεται για το μοιραίο τέλος. Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος ανέτρεψε τους αρχικούς του ισχυρισμούς τους κάνει , σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, να περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ζητώντας να απαντηθούν, μέσα από την ακροαματική διαδικασία, όλα τα ερωτήματα που τους βασανίζουν.