Και δεύτερος άνδρας στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Και δεύτερος άνδρας στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ίχνη από DNA αποκαλύπτουν ότι η άτυχη 32χρονη είχε έντονη πάλη με άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα

Ίχνη από DNA που βρέθηκε κάτω από τα νύχια της δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη δείχνει ότι υπήρχε και δεύτερος άνδρας την ώρα της δολοφονίας της. Η 32χρονη εφοριακής δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με έκθεση που παρέδωσε στον ανακριτή από τις 9 Μαρτίου, ο γενετιστής, μοριακός βιολόγος και δικαστικός πραγματογνώμονας, Γιώργος Φιτσιάλος, το DNA που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Δώρας ήταν τόσο βαθύ που δεν ξεπλύθηκε ούτε από το ίδιο της το αίμα. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε εκεί μετά από έντονη πάλη και όχι από ένα απλό άγγιγμα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Ζέμπερη εντόπισε κι άλλο DNA άγνωστου άνδρα σε άλλα πειστήρια, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Η οικογένεια της Δώρας με την εξέλιξη αυτή ζητά, μέσω της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, να δρομολογηθεί νέα έρευνα για να βρεθούν, ίσως ανάμεσα και σε σεσημασμένους, οι κάτοχοι των διαφορετικών DNA που βρέθηκαν πάνω στο άγρια δολοφονημένο πτώμα.

Η κ. Παναγοπούλου που βρέθηκε το ίδιο βράδυ στο στούντιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε:

«Ανοίγει ένας δρόμος για να οδηγηθούμε στην αλήθεια και να δούμε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το απόγευμα. Με πολύ εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, περιμένουμε σύντομα τις ενέργειες του κ. Ανακριτή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και οι Αρχές έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό. Από το κάδρο βεβαίως δεν βγαίνει ο βασικός κατηγορούμενος, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία. Ερευνούμε τυχόν εμπλοκή άλλου ή άλλων προσώπων. Η οικογένεια δεν θέλει σκιές πάνω από το έγκλημα του παιδιού της», τόνισε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...