«Μεγαλοδικηγόρος, πρώην βουλευτής ήθελε νεκρή τη Δώρα Ζέμπερη»

«Μεγαλοδικηγόρος, πρώην βουλευτής ήθελε νεκρή τη Δώρα Ζέμπερη»

Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της νεαρής εφοριακού δείχνει ο καθ'ομολογίαν δράστης

Νέο υπόμνημα από τις φυλακές έστειλε ο 58χρονος δράστης του φονικού στο Β΄ Νεκροταφείο,  με θύμα τη νεαρή εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.

Ο καθ'ομολογίαν δράστης με το νέο του υπόμνημα και τη συνέντευξη που έδωσε μέσα από τη φυλακή ανέφερε ότι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά ενώ δύο άλλοι άνδρες ο «Χάρης» και ο «Ψηλός» με εντολή του «Αφεντικού» την εκτέλεσαν γιατί «τους είχε κάνει ζημιά».  Ο ίδιος λέει ότι του έδωσαν 30.000 ευρώ και εκφράζει φόβους για τη ζωή του.

Διαβάστε σχετικά: «Με έβαλαν να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη»

Σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ANT1 με το Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκαν πληροφορίες που έρχονται από τις φυλακές Δομοκού και θέλουν τον φερόμενο δράστη να λέει ότι το «Αφεντικό» είναι μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. Ο άνδρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας από την πλευρά της τόνισε στο δελτίο ότι ζητάει από τον φερόμενο δράστη να δώσει όλα τα στοιχεία στις αρχές και να πει όλη την αλήθεια. «Πρέπει να πει την αλήθεια για να προστατευτούν και τα τρία παιδιά που βρίσκονται πίσω. Αν λέει αλήθεια και κρύβονται αυτουργοί πίσω από τη δολοφονία, φοβάμαι και εγώ και τα παιδιά μου».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν πιστεύουμε ότι το έγκλημα ήταν τυχαίο. Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη για τους ισχυρισμούς του δράστη αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Δεν πίστεψα ποτέ από την αρχή ότι ήταν ληστεία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...