Ανήλικη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε Κέντρο Υγείας

Ανήλικη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε Κέντρο Υγείας

Φέρεται να συνόδευσε την 17χρονη στο ακτινογραφικό μηχάνημα και να την θώπευσε

Σοκ έχει προκαλέσει σε χωριό του Ηρακλείου η καταγγελία ενός 17χρονου κοριτσιού, ότι υπάλληλος Κέντρου Υγείας ο οποίος είναι και οικογενειακός φίλος, την θώπευσε κατά την διάρκεια εξέτασης.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν και η 17χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας του χωριού της με την μητέρα της, προκειμένου να κάνει ακτινογραφίες για τις ανάγκες εξετάσεων εισαγωγής σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε, ότι ο οικογενειακός τους φίλος τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε, ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου «έχεις αγόρι;».

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο. Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει, ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του ως εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας.