Τι λέει η μητέρα του 26χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο

Τι λέει η μητέρα του 26χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο

Η μητέρα είπε πως είχε υποψίες τις πράξεις του 70χρονου σε βάρος των παιδιών

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η μητέρα του 26χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στην Ζάκυνθο καθώς φέρεται να κακοποιούσε τον ίδιο και τα ανήλικα αδέλφια του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό ο γιος της ήταν προβληματισμένος και έδειχνε κάτι να τον απασχολεί.

«Τον ρωτούσα κάθε μέρα, “Αλέξη μου τι έχεις;”, αλλά δεν μου έλεγε ποτέ», είπε.

Αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο της έκανε λόγο για «έναν βάρβαρο άνθρωπο που τους δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και απειλούσε κατά καιρούς την ίδια και τα παιδιά της ότι θα τους σκοτώσει με καραμπίνα».

«Τέτοιο παιδί σαν τον Αλέξη μου δεν υπάρχει στον κόσμο. Μου δίνει κουράγιο αυτός μέσα από τη φυλακή. Γιατί να χαραμίσει τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο; Το έκανε για τα παιδάκια, αλλά γιατί έφτασε μέχρι εκεί», αναρωτήθηκε με λυγμούς η μητέρα του νεαρού και συνέχισε:

«Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαστε συνένοχοι… Του έλεγα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πως ό,τι και να έχουμε κάνει εκείνος τα κουκουλώνει, πληρώνει και βγαίνει λάδι. Έβλεπε την κατάσταση στο σπίτι και δεν μπορούσε να βλέπει τα παιδιά να ζουν έτσι, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσει μέχρι εκεί».

Η ίδια ανέφερε ότι είχε τις υποψίες της για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων αδελφών του 26χρονο, γιατί είχε κάνει τα ίδια και στον γιο της. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όλοι οι συγχωριανοί του τον φοβούνται και γι’ αυτό δε μιλάει κανείς.

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Πέρασε πολλά από αυτόν τον άνθρωπο. Υποφέραμε, δεν είχαμε ψωμί να φάμε και πήγαινα και έπαιρνα από τη γειτόνισσα. Το παιδί μου είναι πολύ βασανισμένο. Τον τελευταίο καιρό πήγαινε συνέχεια στα παιδιά και του έλεγα να μην πηγαίνει. “Μαμά λυπάμαι τα παιδιά” που έλεγε συνέχεια», είπε η μητέρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...