Ο γιος ομολόγησε την δολοφονία του πατέρα του στη Ζάκυνθο

Ο γιος ομολόγησε την δολοφονία του πατέρα του στη Ζάκυνθο

Ο 26χρονος απέδωσε την πράξη του στην κακή συμπεριφορά του 70χρονου

Ο 26χρονος γιος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρομικού που βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις Βολίμες Ζακύνθου, φέρεται ως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, όπως μεταδίδει ο τοπικός Τύπος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ermisnews.gr, ο 26χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε ο ίδιος τον πατέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 26χρονος προσήχθη χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Ζακύνθου και 2 ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του στους αξιωματικούς. Ο νεαρός άνδρας είναι γιος του θύματος από τον δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Α.Τ. Ζακύνθου, ο 26χρονος και η μητέρα του έπεσαν κατά την διάρκεια των ανακρίσεων σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς να τους υποπτεύονται.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα imerazante, το κίνητρο της πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτη που δεχόταν καθημερινά τα δυο ανήλικα αδέλφια του, από τον 70χρονο.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διέυθυνσης Ιονίων Νήσων.