Αποκαλύφθηκαν οι δράστες του φόνου του 19χρονου στο Μαρούσι

Αποκαλύφθηκαν οι δράστες του φόνου του 19χρονου στο Μαρούσι

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση και η αστυνομία καταζητεί τρεις αλλοδαπούς, από την Αλβανία

Την υπόθεση του φόνου του 19χρονου στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών Ελλήνων φίλων του εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η Αστυνομία έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τριών αλλοδαπών, υπήκοοι Αλβανίας και οι τρεις, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.