Δολοφόνησαν 19χρονο τα ξημερώματα στο Μαρούσι

Δολοφόνησαν 19χρονο τα ξημερώματα στο Μαρούσι

Δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο

Νεαρός, 19 ετών, δολοφονήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 5:20, ενώ το θύμα ήταν μαζί με μια κοπέλα στην πλατεία Ηρώων, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα που ήταν μαζί του δίνει αυτή την ώρα κατάθεση.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, αστυνομικές πηγές σχετικά με την ανθρωποκτονία του νεαρού άνδρα, στις 5:20 τα ξημερώματα, στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα ήταν μαζί με μια 18χρονη κοπέλα όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κοπέλα που ήταν μαζί του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συνεχίζει να δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.