Απορρίπτει το σενάριο της ληστείας η υπεράσπιση του άτυχου 19χρονου

Απορρίπτει το σενάριο της ληστείας η υπεράσπιση του άτυχου 19χρονου

Την άμεση αποκάλυψη των δραστών αναμένει από την ΕΛΑΣ το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Την ανάληψη της υπεράσπισης της πολιτικής αγωγής για τους γονείς και τους συγγενείς του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η υπεράσπιση «δεν αποδέχεται το δήθεν σενάριο της δήθεν ληστείας, το οποίο διαχέεται στα ΜΜΕ και αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία την άμεση αποκάλυψη των δραστών».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής για τους γονείς και τους συγγενείς του δολοφονηθέντος 19χρονου από αγνώστους, ακόμη, δράστες, στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει, είναι να βοηθήσουμε την Ελληνική Αστυνομία στο έργο του να αποκαλύψει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα αυτής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Έχουμε λάβει, επίσης, εντολή να υπερασπίσουμε τη μνήμη του θύματος, ο οποίος ήταν γόνος μιας ιδιαίτερα αξιόλογης, αξιοπρεπούς και εύπορης οικογένειας, η οποία είχε δώσει άριστη παιδεία και αγωγή στο παιδί τους (είχε μόλις αποφοιτήσει από το Αρσάκειο και ετοιμαζόταν να πάει στρατιώτης) και ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με γόνους γνωστών πολιτικών οικογενειών (ακόμη και μελών της σημερινής κυβερνήσεως) σε μαθητικούς αγώνες με τελευταία συμμετοχή του τη διαδήλωση των μαθητών στο Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι, διαμαρτυρόμενος για τις αλλαγές στον τομέα της παιδείας.

Η υπεράσπισή μας, λόγω των πληροφοριών τις οποίες έχει, δεν αποδέχεται το δήθεν σενάριο της δήθεν ληστείας, το οποίο διαχέεται στα ΜΜΕ και αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία την άμεση αποκάλυψη των δραστών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...